Engelsrud Hageby – nytt boligfelt i Nannestad

I gangavstand til Nannestad sentrum kommer nye, moderne og funksjonelle familieboliger og leiligheter i ulike størrelser.

Først ut er rekkehus over to plan i størrelser på mellom 105 og 109 kvm BRA. Boligene har gjennomtenkte planløsninger, tilpasset aktive familier. Her er alt lagt til rette for familiens behov. Arkitekturen er moderne og passer godt inn i det eksisterende nabolaget, som består av hyggelig småhusbebyggelse. Bo i trygge omgivelser omgitt av frodig natur på alle kanter. Her har du et vell av muligheter for et aktivt liv utenfor døra, gjennom alle årstider.

De nye boligene har adresse Rødsvingelvegen og ligger idyllisk mellom et etablert boligfelt og grønne turområder. Adkomst via Havrevegen.

Beliggenheten sikrer trygge og gode oppvekstvilkår for barn og unge. Her vil du bo i et etablert miljø med gode skoler og barnehager, bare noen minutter unna. Hverdagens gjøremål og innkjøp ligger i få minutters avstand, og på kun 10 min med bilen er du på Gardermoen, 15 min til mere shopping på Jessheim Storsenter og i Oslo sentrum på drøye 40 min. Her blir det godt å trekke seg tilbake og bo omgitt av naturen.

Avstander fra Engelsrud Hageby

Gardermoen

10 min bil

Preståsen skole (1. - 7.)

10 min gange

Nannestad idrettspark

16 min gange

Nannestad sentrum

16 min gange

Jessheim

18 min bil

Oslo sentrum

40 min bil

Kontakt megler

Tone Therese Johansen

Prosjektmegler
Tlf. 41 23 28 03
Epost. Tone.T.Johansen@dnbeiendom.no

Ja jeg ønsker mer informasjon

Registrer deg her for å få mer informasjon om prosjektet

    Se personvernerklæring