Rekkehusene

Det første salgstrinnet består av 16 selveier rekkehus på på mellom 105 og 109 kvm, fordelt på to etasjer. Enhetene bygges i to varianter – en hvor arkitekturen har et kvadratisk layout og en som har en mer langstrakt løsning. Begge varianter har sine fortrinn, det blir i stor grad snakk om hva du foretrekker.

Felles for begge er at de legger opp til et lettvint liv, og det vil du merke før du rekker å gå inn gjennom døren. Du får en romslig bod rett ved siden av carporten med plass til sykler, ski, verktøy og hageredskaper. Inngangspartiet er trukket inn, perfekt for snøskuffer og koster og mellomlagring av skittent og vått treningstøy eller søkkvåte parkdresser.

Begge får hvitlasert en-stavs eikeparkett, flislagt bad med lys grå 60×60 fliser på gulv, matt hvite 60×60 fliser på vegg og mosaikkfliser i en dusjnisje på 90×90 cm. På badet blir det downlights i taket, servantskap med to skuffer med innfelte grep. Over servanten blir det speil med lys.

Et kjøkken etter din egen smak
Kjøkkenet har blitt et av de viktigste rommene i huset, et rom hvor prosessen å lage mat har fått like stor sosial betydning som måltidene hvor den spises. Dette har vi tatt god høyde for i Engelsrud Hageby. Her får du mulighet til å velge mellom tre ulike farger på innredningen, uten tillegg i prisen: Varmgrå, beige eller hvit. Her blir det grepsfritt overskap, som skaper et rent og delikat inntrykk. Benkeplaten blir i lettstelt og vedlikeholdsfri laminat. Ønsker du ekstra personlig preg på kjøkken og bad, får du selvsagt mulighet til dette gjennom tilvalgsløsninger.

Forskjellen på de to variantene merkes først når du kommer inn av døren – under følger en beskrivelse av begge.

Velg kostnadsfritt mellom tre kjøkken

Et kjøkken etter din egen smak; kjøkkenet har blitt et av de viktigste rommene i huset, et rom hvor prosessen å lage mat har fått like stor sosial betydning som måltidene hvor den spises. Dette har vi tatt god høyde for. I Engelsrud Hageby får du kvalitetskjøkken fra HTH.

Du vil få mulighet til å velge mellom tre ulike farger på innredningen, uten tillegg i prisen: Varmgrå, beige eller hvit, hvor varmgrå er standard. Her blir det grepsfritt overskap, som skaper et rent og delikat inntrykk. Benkeplaten blir i lettstelt og vedlikeholdsfri laminat.

Ønsker du ekstra personlig preg på kjøkkenet, får du selvsagt mulighet til dette gjennom tilvalgsløsninger.

Rekkehus type A

I den kvadratiske varianten (Type A) kommer du rett inn i en romslig gang med plenty plass til å henge fra deg yttertøy. Trappen til andre etasje ligger rett frem og litt lengre inn i gangen får du et separat WC med opplegg for vask- og tørkesøyle. Her kan skittent og vått tøy gå direkte fra bruk og rett i vaskemaskinen. I enden av gangen går du inn i en åpen stue/kjøkkenløsning med god plass til spisebord. Her blir det dagslys fra store vinduer på begge sider. Fra spisestue-delen blir det utgang til hagen. En hyggelig vedovn blir plassert mot kjøkkenet. Få ting skaper stemning som lun, vedfyrt varme og synet av levende ild.

Når du kommer opp i andre etasje et det satt av plass til en skrivepult ved siden av trappen, hvor lyset som kommer inn gjennom et stort vindu vil gjøre dette til et trivelig og praktisk hjemmekontor. En romslig gang leder til bad og tre soverom, hvor det største har egen bod/walk-in closet. Dette er et virkelig pluss.  Hvis du først blir vant til stor skapplass på soverommet klarer du deg ikke uten.

Rekkehus type B

I den mer langstrakte varianten (Type B) kommer du inn i en gang med et separat WC, lettvint for småtasser med dårlig tid. I gangen blir det også fin plass til yttertøy og sko. Fra gangen går du rett inn på kjøkkenet, som leder videre inn til en spisestue og stue med vedovn og utgang til hagen. I denne løsningen blir kjøkkenet, spisestuen og stuen liggende etter hverandre, med store vindusflater i begge ender. Dette gir en god og lys romfølelse. I denne varianten ligger trappen opp til andre etasje midt i huset.

Når du kommer opp til andre etasje finner du bad med opplegg til vaskemaskin rett frem. Til venstre får du et stort hovedsoverom, med eget romslig garderoberom på nesten seks kvadratmeter. Dette er sjeldent god lagringsplass å få med seg. I den andre enden av gangen ligger det to like store soverom.

Dokumenter til nedlasting

Kontakt megler

Tone Therese Johansen

Prosjektmegler
Tlf. 41 23 28 03
Epost. Tone.T.Johansen@dnbeiendom.no

Ja jeg ønsker mer informasjon

Registrer deg her for å få mer informasjon om prosjektet

    Se personvernerklæring